blog & website content

Laat je website voor jouw merk staan met interessante content en de juiste beelden. Altijd geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat je ook goed gevonden wordt. 

Alles dat aandacht krijgt, groeit

Wat heb je aan een mooie website als niemand er ooit op kijkt? Uiteindelijk draait alles online om vindbaarheid en daar kan HappyContent je bij helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met schrijven voor het web en weten alle ins en outs om jouw content zo relevant mogelijk te maken voor je doelgroep. En als je doelgroep jouw content kan vinden, vinden ze ook je website!

SEO begint met de goede zoekwoorden, relevante teksten en optimalisering van je bestaande pagina’s. HappyContent kan zowel bij startende websites als bij het herschrijven van jouw website klaar staan voor je. Van alle content tot alleen maandelijks een blog: Wij doen het met een lach.

Je merk vertelt een verhaal. Over jou, over je product en over de wereld. Ik breng jouw verhaal tot leven. Met woorden en beelden en van je website, via je Instagram tot je PR. Je wilt toch overal hetzelfde verhaal vertellen?

Carla Heyms

Eigenaar Happy Content

Wij staan voor jou klaar! Laat maar horen als jij toe bent aan betere content