Social

marketing

Vroeger hadden we mond-op-mondreclame, nu heet dat social marketing. Jij wilt bepalen en weten waar je klanten onderling over praten en dat ze oprecht gek zijn op jouw merk.  

Krijg controle over de content buiten je eigen website

Op je website bepaal jij wat er over jou geschreven wordt en welke content je naar buiten brengt. Op je social kanalen kan je dit ook grotendeels zelf bepalen, maar elk kanaal heeft weer zijn eigen gebruiksaanwijzing en die zijn niet altijd makkelijk te lezen! Happy Content heeft ruime ervaring met alle kanalen, van ouderwets drukwerk tot complete social marketingstrategieën. Alles om jou blij te maken.

Instagram

Hét kanaal om je product of dienst te promoten binnen een doelgroep van 20 – 35 jaar. Door de juiste strategie kan je content een heel groot bereik behalen tegen relatief lage kosten en inspanningen.

PR & Evenementen

Soms wil je iets gewoon groot aanpakken. Een productintroductie, een jubileum van je bedrijf of een jaarlijks terugkerende beurs.. alles kan met  Happy Content.

z

Podcasts

Soms zeggen woorden wel veel meer dan beelden en dit geldt vooral voor een podcast. Neem jouw fans mee in jouw wereld terwijl je ze tegelijkertijd iets leert en jouw product promoot. Ideaal voor innovatieve diensten en producten.

z

nieuwsbrieven

Hou je eigen database aan klanten in je eigen hand met een nieuwsbrief. Vaak onderschat, maar absoluut een heel belangrijk onderdeel van je marketingmix. Wij maken hem relevant en ook nog eens leuk om te lezen.

YouTube

Laat direct zien waarom mensen jouw product moeten kopen in een video. Een gehele videostrategie of een kanaal met instructievideo’s. Ook jouw merk kan geschikt zijn voor YouTube!

magazines

Maak je eigen magazine en neem je klanten echt mee in de leefwereld rondom je dienst op product. Je brengt het gevoel van je merk perfect over door ook interessant artikelen en leuke tussenpagina’s te bieden.

Jouw optimale mix:

  • Youtube 40% 40%
  • Instagram 80% 80%
  • Nieuwsbrief 20% 20%
  • PR & Evenementen 70% 70%

Wij staan voor jou klaar! Laat maar horen als jij toe bent aan betere content